3 JAAR BESTAAN ASGARDIANS …

3 JAAR BESTAAN ASGARDIANS … KORTE TERUGBLIK

23-11-2017 zijn de ASGARDIANS naar buiten getreden. In April 2018 zijn dan als gevolg van herhaaldelijk geconstateerde onregelmatigheden, waangedrag en respectlosheid tegenover leden 2 bestuursleden van de Asgardians Motor Tour Association per direct ontzet door het bestuur. Het gaat hierbij om:
– Vice President
– Captain at Arms

Uiteindelijk is de rust weer terug gekeerd in de club en konden wij verder bouwen.

2018 en 2019 zijn er veel evenementen en clubs in Nederland en het buitenland bezocht. Er zijn veel vriendschappelijke banden met verschillende clubs opgebouwd.

November 2019 ASGARDIANS zijn ASGARDIANS MC geworden en zijn de banden versterkt met de bevriende clubs en ook nieuwe banden met andere clubs zijn gelegd.

April 2020 een mooie maand,,, een CLUBHUIS ,,, er is maanden aan gewerkt om het in militaire stijl in te richten, niet vergetende het hobby ,,,, motoren ,,, dus ook de aankleding met motoraccessoires was en is nog steeds een leuke bezigheid..

26 Juni 2020 was de opening en zijn onze bevriende clubs dan ook op een biertje komen vieren
 
23-November-2020 3 JAAR BESTAAN ASGARDIANS waarvan 1 jaar (November 2019 – November 2020) succesvol en trots als ASGARDIANS MC ….wij hebben veel meegemaakt en veel geleerd in deze korte periode. Er is een hechte broederschap binnen de club ontstaan.
Het is zoals het hoort: een familie, hecht, eerlijk, non-nonsens, respectvol, close,,, BROTHERS ,,,,,

If you don’t stand for something, you’ll fall for anything…

SRL
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.