ASGARDIANS vieren 1-jarig bestaan!

Op zaterdag 24 november vierden de ASGARDIANS hun 1-jarig bestaan. Zoals bij veel nieuwe clubs hebben we een spannend jaar achter de rug. We zijn gegroeid, als club en als brothers en familie. We zijn enorm blij met de steun van bevriende clubs en we bouwen gestaag door aan deze relaties. En laten we als vooral onze supporters bedanken voor hun enthousiasme en steun. SRL!

Het feest afgelopen zaterdag was een succes. Dank alle aanwezigen en we kijken uit naar het volgende feest, de komende ride-outs en andere evenementen. Hieronder een impressie van zaterdag.

De ASGARDIANS Motor Tour Association is een hechte groep van voornamelijk oud-militairen en veteranen. Bij interesse kunnen jullie contact opnemen door hier of op onze Facebook pagina een bericht achter te laten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.