ASGARDIANS & Veterans

De ASGARDIANS Motor Tour Association kent een zeer hechte broederschap en we staan voor elkaar en onze families. We zijn volgens militaire traditie hiƫrarchisch georganiseerd maar hechten vooral waarde aan het hebben van respect voor elkaar.

Een deel van onze broeders is veteraan en we willen derhalve bij andere veteranen, (ex) politie en vergelijkbare overheidsfunctionarissen die de behoefte voelen zich aan te sluiten bij een groep gelijkgestemden motorrijders, onze club extra onder de aandacht brengen.

Mocht je contact willen opnemen dan kan dat via een Facebook bericht, mail naar info@asgardians.nl of deze website.

SRL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.